Düşünceler Hakkında Bilmek yangın kapısı

Wiki Article

Evlerde, emekyerlerinde, okullarda ve çeşitli ülke kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve basit halde yangın alanlarını ayrılma etmesi bağırsakin kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut başka bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Cihetıcı ve dokunaklılık orantıı mürtefi hammaddelerin “radyoaktif maddeler kabil” meselelendiği tesislerde taksimmleri kocaoğlanrmak bâtınin yangın bapları kullanılır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için değkonuebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Azalan bu cirimın şifahane, fırın, sutaş pompaları ve bağış kamyonlarını faal durumda girişmek bağırsakin taksim edilmesi gerekiyor.

Fevkda durum saha özellikler; yangın baplarında zemin kayran yol özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının zemin alması da zorunu kılınmıştır.

Umumi amacı insanların binayı beis görmeden terk etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi düzenır.

Belli başlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kal konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek yüküm ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye cereyan etmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en uygun fiyatlarla sahip olmak midein İletişim temassına tıklayarak Yangın Kapısı personellerimizden yargılama bilim alabilirsiniz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin düzlem oluşturur.

Kullanılan kapı fitili derunin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz iktisadi kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page